Den praktiske håndholdte stregkodescanner

I mange situationer og på mange arbejdspladser er det virkelig praktisk at have en håndholdt stregkodescanner. Det kan være inden for detailhandel, til lagerstyring, til vareoptælling eller andre steder, hvor det er smart, at du kan bevæge dig frit rundt med din scanner.

Mange af disse håndholdte scannere har en god radius til at fange netsignalet, hvilket giver dig en stor arbejdsradius.

Husk i øvrigt på, at en scanner er en del af det samlede kassesystem og derfor koblet på nettet. Få derfor hele jeres system beskyttet forsvarligt.

Der findes forskellige modeller af håndholdte stregkodescannere

Der er forskellige håndholdte stregkodescannere på markedet. De er alle sammen praktisk på hver deres måde. Nogle er koblet til kassesystemet med et kabel, andre kører via Bluetooth. De sidstnævnte giver dig en mere fleksibel arbejdsradius, hvilket giver god mening i nogle brancher. Har du ikke brug for det i din virksomhed, så er det fint med en, som er tæt på kassen.

Alle håndholdte stregkodescannere kan læse 1D. Det er de helt almindelige stregkoder, som bruges de fleste steder. Nogle er i stand til også at læse 2D, hvilket for eksempel kan vær en QR-kode, hvilket kræver noget mere. Har I brug at kunne det, så vær opmærksom på, om den håndholdte scanner, som I påtænker et anskaffe til virksomheden, nu også har den evne.

Find den håndholdte stregkodescanner, som I har brug for

Det er vigtigt at have en håndholdt stregkodescanner, der er driftssikker og holdbar. Derfor bør I altid ubetinget gå efter en i en god kvalitet. Det er vigtigt for den daglige drift, at elektronikken ikke svigter jævnligt.

Hos firmaet, Delfi, som er eksperter i alt, hvad der har med kassesystemer at gøre, har de et godt og varieret udvalg af håndholdte scannere af høj kvalitet. Finde den model, som passer perfekt til jeres virksomhed, eller kontakt Delfi og få god vejledning i forhold til dette valg.

Lad gerne eksperterne råde jer, når I i det hele taget skal indkøbe nyt udstyr til jeres kassesystem. Det kan godt betale sig at få det rigtige fra starten, og at sikre sig, at det også er i stand til at kunne følge med udviklingen inden for systemerne i fremtiden.

Glem ikke sikkerheden

Da en stregkodescanner sammen med de øvrige dele af kassesystemet er koblet på internettet, så er det yderst fornuftigt at tænke på it-sikkerheden. Scanneren er forbundet med resten af virksomhedens online kassesystem, som indeholder mange data om virksomheden.

Disse date ønsker I nok at holde for jer selv. Derfor er det yderst vigtigt at tage jeres forholdsregler, når det kommer til jeres it-sikkerhed.

Lad et godt og anerkendt program og en ekspert i de dele tage sig af den del af jeres virksomhed. Det er alt for risikabelt at tage for let på de ting. Udgiften til at blive dækket fornuftigt ind sikkerhedsmæssigt er altid godt givet ud. Risikoen for at blive udsat for angreb af forskellige slags er simpelthen for høj, hvis ikke I tager jeres forholdsregler på den front.