Lad de professionelle stå for sikkerheden

Det er ikke kun på computeren der er behov for at du kan føle dig sikker. Når du kører en tur på landevejen og lige pludselig skal bremse hårdt op fordi der springer en hjort ud foran bilen, så er du glad for at du har airbags og sikkerhedsseler installeret i bilen.

Ligesom antivirus er en beskyttelse for din computer og du ikke vil bruge din computer uden antivirus, selvom du har en firewall, så vil du heller ikke køre uden sikkerhedsseler selvom du har airbags.

Airbags blev introduceret i 1974, hvilket er nogenlunde samtidig med at ethernettet blev opfundet så det var muligt at koble flere computere sammen i et netværk, hvilket også er kendt som LAN. Netop her opstod også et større behov for sikkerhed, da man delte data or printere og dermed kunne hacke sig ind på hinandens computere eller styre den andens computer.

Selvom airbags skulle redde liv, så har det også kostet liv at installere dem i bilerne. Dog ikke dem der har installeret airbags, men dem der blev ramt af en airbag med 320 km/t.

Det er jo ikke alle der er IT professionelle og derfor kan installere diverse programmer selv eller fjerne de trusler, der er kommet ind på computeren. På samme måde er det heller ikke alle der arbejder som mekanikere, og kan reparere din bil når den er gået i stykker.

Hvis du har ødelagt en del på din computer, så går du bare ind på nettet og bestiller en ny. Det kan du også gøre hvis du har ødelagt en bildel. Bare gå ind på www.bildeleekspert.dk og bestil det du har brug for.

Det er vigtigt at du har alle dine bildele på plads på bilen både for din egen sikkerheds skyld, men også hvis du skal have bilen igennem syn. Der kommer sjovt nok aldrig nogen og syner din computer, da du selv skal holde øje med hvornår den trænger til en udskiftning eller en tur til PC-mekanikeren.

Som sagt er det bedst at overlade det tekniske arbejde til de professionelle og eksperterne. Så hvis du skal have installeret et nyt antivirusprogram kan du måske få din søn til det eller naboens unge dreng. Hvorimod hvis det er en airbag der skal installeres i bilen, så vil du gerne have et autoriseret værksted til at installere det og helst af den der har allermest erfaring.

Du kan læse mere om sikkerhed i bilen her