Søgemaskineoptimering i WordPress med Yoast plugin

Søger du at få din hjemmeside til at ligge højt på søgemaskinerne, når dine eventuelle kunder søger efter den ydelse, som du tilbyder? Men har du ikke lige pengene til at betale for annoncer?

I så fald skal du have styr på din SEO - søgemaskineoptimering. Har du styr på SEO, vil du straks opleve større aktivitet på din hjemmeside, og det er ligegyldigt, om du er et tømmerfirma eller softwaresælger.

Når det kommer til SEO, har alle virksomheder et behov for at komme op i toppen på en googlesøgning. Forstil dig at ligge helt i toppen, så kunden ser dig, hver gang de søger.

Hvad er søgemaskineoptimering?

Langt de fleste mennesker, der handler online, bruger Google. Faktisk har Google så stort et monopol på alle søgninger på nettet, at der i skrivende stund er igangsat en retssag mod Google af det amerikanske justitsministerium.

Sagen er selvfølgelig ikke særlig positiv for firmaet, skulle de gå hen at tabe. Det siger dog noget om, hvor stor en indflydelse og magt, de har på virksomhedernes online salg.

Hvis du vil sælge online, skal du helt i top på deres søgeresultater. Hvis du ikke har pengene, er det så SEO, du skal benytte dig af.

SEO handler om at forsøge at tilpasse en artiklen, så et keyword - bestående af en ord eller sætning - kommer helt til tops i en fremtidig søgning.

Der er mange forskellige og utrolig komplicerede komponenter, der skal spille sammen, for at artiklen kommer til tops. Og der er selvfølgelig hård konkurrence på visse områder.

Som en hovedregel, skal keywordet nævnes 1-2% af tekstens samlende ordmasse. Google er dog smarte på området, så du kan ikke bare fodre et keyword ind i din tekst et præcist antal gange, det skal også passe med tekstens helhed.

Hvorfor skal det foregå i WordPress med Yoast plugin?

Det kan være en udfordring at vide, hvordan i alverden I nogensinde skal komme til tops. Derfor skal I bruge Yoast.

Yoast giver jer muligheden for at komme til tops – ikke ved at skrive dine tekster, men ved at analysere, hvordan I skal skrive dem, så det passer bedste til jeres ønske.

Download Yoast gratis her og find ud af meget mere. Du vil hurtigt finde ud af, at de kan hjælpe dig med meget mere end blot SEO-arbejde. De kan tage din virksomhed i hånden, når det gælder alle former for online marketing, hvor I selv er i tvivl.

Undgå alle former for hacking

Inden du bevæger dig ud for at finde det helt rigtige søgeord og får skrevet den rigtige tekst, er det dog også vigtigt, at du holder styr på sikkerheden i firmaet.

Du vil gerne ligge i top på kundernes søgeresultater - det kan du få hjælp til. Vil du også gerne sikre dig, at jeres side ikke bliver hacket eller at I ikke installerer eller overfører til forkerte mennesker, grundet snyd og plagiat, så besøg Avast-Antivirus.dk.

Alt for mange firmaer slækker på deres online sikkerhed, selvom det er et af de mest sårbare områder.