Jo dyrere, jo bedre?

Mange danske forbrugere har en formodning om, at jo dyrere noget er, jo bedre er det. Men er det nu også altid sandt? Det vil vi gerne undersøge i denne artikel, hvor vi ser nærmere på, om du får mere for pengene ved at købe en dyr computer frem for at købe en billigere model.

Er du interesseret i en af de helt dyre modeller, så kan du besøge Santander, der kan hjælpe dig med et lån.

Først og fremmest er det vigtigt at gøre én ting klart med sig selv: Er du Mac-mand eller PC-mand? Tro det eller lad være, men der er faktisk rigtig mange forbrugere, som kun sværger til enten det ene eller det andet. Og det er der bestemt heller ikke noget galt i. Men hvis du er Mac-mand, så skal du også bare være klar på at betale for det. For Apple tilbyder ikke nogle af deres computere til lavpris.

Hvis du vælger en Mac, så er der ingen tvivl om, at du får kvalitet for dine penge. Personligt har jeg haft min Macbook Pro mere end 5 år, og den virker stadig i dag uden store problemer.

Min kollega derimod har nogle andre historier at fortælle vedrørende sine computere fra blandt andet Medion. Hans forrige PC overlevede ikke engang to år, inden han var nødt til at skrotte den. Den var langsom og fyldt med problemer. Til gengæld kostede den det halve af, hvad de fleste Macbooks koster her i 2017.

Men det er naturligvis blot ét mærke. Hvis du er interesseret i at gå udenom Mac, så er der også mulighed for at finde kvalitet i mærker som HP og Dell. Disse mærker har i de seneste år udviklet deres egenskaber en hel del og er nogle af de stærkeste spillere på markedet, hvis du leder efter holdbar kvalitet.

Det er dog ikke ubetydeligt – siger vores research – hvad din nye PC koster. Så hvis du gerne vil have noget, der er holdbart over de næste mange år, så skal du simpelthen op og give omkring de 10.000 kroner for en laptop. Selv om det er mange penge, så skal det dog ses som en investering, der kan deles udover mange år.

Og når det kommer til noget så vigtigt og afgørende som en PC, så er det altså en god idé at give lidt ekstra – det vil du i hvert fald ikke fortryde et sekund.  

Du kan også optage et forbrugslån, hvis du har behov for lidt økonomisk assistance.