PC-sikkerhed:
Om hjemmesiden

Eller rettere:
Lidt om, hvem der har lavet hjemmesiden

Stifteren af PC-Sikkerhed.dk er Kim Ludvigsen. Han er journalist, og han har skrevet om computere og computersikkerhed siden 1995.

Kim skrev for Politikens computersektion fra 1995 til sektionen blev lukket ved udgangen af 2001. Han har desuden skrevet for magasinet Komputer for alle, og jeg har udgivet nogle computerhæfter på forlaget IDG/Libris.

I dag drives siden af Martin Egesø, som forsøger at drive siden videre i Kims ånd

Spørgsmål, forslag, ris, ros? -Send mig en mail på eksperten@pc-sikkerhed.dk

Kim har også lavet nogle hjemmesider, ud over PC-sikkerhed:

Ludvigs Hjørne
Her finder du artikler om brugen af Windows, internettet og en lang række gratis programmer - ofte ledsaget af en trin for trin-guide, der hjælper dig godt i gang.
Appoteket
Appoteket hjælper dig mod nysgerrige og farlige apps på mobilen. Din smartphone er egentligt et meget effektivt overvågningsapparat, og det er der nogle apps, der udnytter til at spionere på dig og hente privatlivsoplysninger. Appoteket har både gode råd og medicin, der kan hjælpe dig.
Rejse til thailand
Rejse til Thailand giver dig gode råd om drømmerejsen til Thailand. Flypriserne er nede i et leje, hvor det faktisk kan være billigere at holde ferien i Thailand end i Danmark eller i Europa. Og du kan opleve meget, meget mere i Thailand.
ordforklaring.dk
ordforklaring.dk hjælper med at udrydde misforståelser, når det gælder ord, ordsprog og vendinger. Der ligger grundig research bag forklaringerne, hvorfor de er mere nøjagtige end forklaringerne i diverse leksika.
Hjemme­siden findes også som en app, der giver dig en ny ordforklaring, hver gang du starter app'en. Den kan hentes på Google Play, og den hedder meget passende Dagens ord.
Ugens Horoskop
Ugens Horoskop tilbyder dig verdens mest nøjagtige og detaljerede horoskoper baseret på avanceret videnskab. Hvor andre horoskoper er bevidst vage og bruger brede forudsigelser, der gælder for stort set alle, er Ugens Horoskop anderledes præcist og detaljeret.
Polimiken
Polimiken er en netavis, der tør, hvor selv Ekstra Bladet tier. Her finder du alle de nyheder, som de andre aviser ikke vil eller tør bringe. Og så har avisen markedets bedste forsidepiger. Avisen opdateres ikke længere, men en del af artiklerne er stadig relevante.

Til toppen af siden